Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Французин си вади хляба с романтични предложения за брак

Французин си вади хляба с романтични предложения за брак

35-годишният Никола Гаро е открил доста нестандартен начин да си вади хляба – френският бизнесмен планира най-романтичните предложения за брак в Париж, разказва mareeg.com. От услугите му се възползват все повече мъже, които намират за особено трудно да измислят идеалният начин да предложат на любимата си жена.

35-годишниятНикола Гаро е открил доста нестандартен начин да си вади хляба – френският бизнесменпланира най-романтичните предложения за брак в Париж, разказва mareeg.com. От услугите му севъзползват все повече мъже, които намират за особено трудно да измислят идеалниятначин да предложат на любимата си жена.

Всеизвестен факте, че голяма част от мъжете се паникьосват в този така важен момент, дори да са100% убедени, че искат да направят приятелката си своя съпруга. В този моментидва ролята на Гаро, който планира и помага в изпълнението на романтичнитепредложения. Париж, известен като града на любовта, се оказва идеалната ареназа експериментите му, още повече, че заради славата си градът често е мечтаномясто за подобно предложение за хора от целия свят.

Компанията наГаро - „ApoteoSurprise“ съществува от 2006 година и предлага над 30 луксознипакета с изненади – от каляски и стъклени пантофки ала Пепеляшка, до ВИП круизипо Сена. за 8-те години дейност, Гаро е помогнал на повече от 1200 влюбени отцелия свят. Цената на романтичните пакети е между 300 и 16 000 евро, взависимост от „сюжета“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега