Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Футболни игри пред Общината

Футболни игри пред Общината

УЕФА ЕВРО FUN PARK отвори врати в Бургас. Атракционът се намира пред сградата на Общината, на площад "Атанас Сиреков". Малки и големи могат да станат част от футболната емоция, като се включат в игрите.

УЕФА ЕВРО FUN PARK отвори врати в Бургас. Атракционът се намира пред сградата на Общината, на площад "Атанас Сиреков". Малки и големи могат да станат част от футболната емоция, като се включат в игрите. 

УЕФА ЕВРО FUN PARK ви очаква всеки делничен ден от 11:00 до 14:00 ч. и от 17:00 ч. до 20:00 ч.През уикендите атракционите ще очакват своите посетители от 11:00 до 19:00 ч.Освен забавни игри и състезания, отборът на УЕФА ЕВРО FUN PARK ще организира и мини футболни турнири. Желаещите участници могат да се записват във фен зоната.

Ако искате да станете част от УЕФА ЕВРО 2015 и да усетите тръпката на стадиона, можете да се запишете на място в Доброволческата програма на турнира или да попълните бланката онлайн.

Освен много футболни емоции и незабравимо изживяване с приятели, ще имате възможността да спечелите различни награди, а защо не и билет за някои от срещите на ЕВРО 2015.Всеки записал се и взел участие в игрите на УЕФА ЕВРО FUN PARK, ще получи score карта, с която автоматично се регистрира за участие в жребий, който му предоставя уникалния шанс да спечели телефон.

България открива шампионата с мач срещу Хърватия на 6-и май в Стара Загора на стадион "Берое" в 19:00 ч. Финалът ще се играе в Бургас на стадион "Лазур". 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега