Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Американски учени изследват нов метод за подмладяване

Американски учени изследват нов метод за подмладяване

Учени от Медицинския факултет в университета Станфорд откриха, че разтвор от белина и дестилирана вода подмладява кожата и спира възпаленията. Опитът бил проведен с лабораторни мишки, като резултатът бил впечатляващ, но краткотраен. Скоро след прекратяване на третирането, ефектът отминавал.

Учени отМедицинския факултет в университета Станфорд откриха, че разтвор от белина идестилирана вода подмладява кожата и спира възпаленията. Опитът бил проведен с лабораторнимишки, като резултатът бил впечатляващ, но краткотраен. Скоро след прекратяванена третирането, ефектът отминавал.

При по-възрастнителабораторни животни, къпани във воден разтвор с 0.005% белина, кожата видимо сеподмладила и заздравила. „Мисля че ако опитите ни докажат същите резултати ипри хората, всеки ще започне да използва този метод. Ще ви струва стотинки, абелина може да се намери навсякъде.“ казва Томас Лънг, водещият учен в екипа,провеждащ опитите.

Разтворът от белинаотдавна е разпространен в лечението на екзема, макар лекарите да не са сигурнина какво се дължи ефектът му. Ако опитите докажат същите резултати при хората,каквито са наблюдавани при лабораторните мишки, достъпният метод може да сеокаже ефективен лек и срещу радиационни дерматити. Засега обаче д-р Лънгпредупреждава да не се опитваме да се самолекуваме с хлорни разтвори безпредписание от лекар.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега