Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ангелов към директорите на РЗИ: Можете да затваряте ресторанти, молове, училища, фитнеси /Видео/

Ангелов към директорите на РЗИ: Можете да затваряте ресторанти, молове, училища, фитнеси /Видео/

"Директорите на РЗИ да не се колебаят да въвеждат по-строги мерки. Аз съм зад тях, в принципите за отстояване живота и здравето на хората."

"Всички директори на РЗИ, заедно с областните управители, там където има необходимост от въвеждането на допълнителни мерки - имате пълна свобода да приложите всички мерки, които считате за необходими, без да се колебаете. Можете да затваряте - ресторанти, молове, училища, фитнеси, спорт - всичко, което е необходимо. Аз съм зад вас. Ще се справим!". Това коментира здравният министър проф. Костадин Ангелов пред медиите днес.

„Ситуацията в страната е сериозна и много динамична. Имаме няколко места, където се усеща сериозен натиск върху лечебните заведения. Решенията, които вземаме са в движение.”, обяви Ангелов. Всичко засега е под контрол.

"Нека всички българи да бъдат разумни! Нека да не си мислят, че пандемията е отминала. За огромно наше съжаление се появяват все по-нови варианти на коронавируса. В момента в България над 70% от пробите на национално ниво са положителни за новия британски вариант. Другите вариации ги няма у нас. Имаме притеснение за българите, завръщащи се от Африка, знаете че има една дестинация изключително атрактивна в момента там, ще предприемем всично необходимо, включително и въвеждането на карантина за завръщащите се", каза още Ангелов.

По отношение на изборите - те ще се проведат на определената дата, каза Ангелов.Относно преминаването към обучение в електронна среда проф. Ангелов поясни, че в страната ситуацията е различна." Има места с много заболели и карантинирани ученици, както и болни учители. Там, където това се налага, то ще бъде приложено, включително за малките класове и за детските градини”, добави той.  
Здравният министър за разпространението на COVID-19 у нас

Здравният министър за разпространението на COVID-19 у нас

Публикувахте от Новините на NOVA в Вторник, 9 март 2021 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега