Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Апартаменти, коли и 20 хил. евро заем в декларацията на самоубилия се експрокурор

Апартаменти, коли и 20 хил. евро заем в декларацията на самоубилия се експрокурор

Четири недвижими имота, сред които ателие в центъра на Несебър, и два леки автомобила е декларирал самоубилият се експрокурор Мариян Чернаев, показва декларацията, подадена от него през април м.г. в Сметната Палата.

Четири недвижими имота, сред които ателие в центъра на Несебър, и два леки автомобила е декларирал самоубилият се експрокурор Мариян Чернаев, показва декларацията, подадена от него през април м.г. в Сметната Палата. Макар на негово име да има потребителски кредит в размер на 20 хил. евро, по всичко личи, че финансовите затруднения могат да бъдат изключени като мотив.

Припомняме ви, че Чернаев се самопростреля в главата в дома си, разположен на несебърската улица „Еделвайс”. По непотвърдени данни го е открила съпругата му, която съобщила в полицията. Дошлите на местопроизшествието служители на реда констатирали смъртта, откривайки непосредствено до тялото му ловна пушка.

Все още не са известни мотивите за самоубийството на експрокурора. Според декларацията, внесена по Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни, обществени и други длъжности в публичния и частния сектор, семейството на Чернаев не е страдало от парични затруднения, пише в-к "24 часа". Декларацията е внесена на 9-и април, като данните са към 31 март, датата, на която той е напуснал Районна прокуратура в Несебър. По-късно се е вписал в адвокатската колегия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега