Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителен бал събра 4 400 лева за деца, пострадали при пътни произшествия

Благотворителен бал събра 4 400 лева за деца, пострадали при пътни произшествия

За пета поредна година Национално сдружение “Младежки глас” организира Благотворителен коледен бал „Всички сме едно семейство“. Събитието се осъществява под патронажа на Областния управител на Бургас и тази година събра над 4 400 лева.

За пета поредна година Национално сдружение “Младежки глас” организира Благотворителен коледен бал „Всички сме едно семейство“. Събитието се осъществява под патронажа на Областния управител на Бургас и тази година събра над 4 400лева. Събраните средства бяха предоставени на Българския Червен Кръст – Бургас  за деца имладежи пострадали от пътно-транспортни произшествия. Набраните  средстваще се използват за необходимото лечение на деца и младежи с влошено физическосъстояние.  

“Най-голямото благородство на една личност можеда бъде неговата доброта. Радва ме фактът, че днес обединихме всички обществениличности и младите хора, подпомагайки каузата за нуждаещите се деца. Да давашза благотворителност и да помагаш на хората е призвание и чест, щастлив съм оттова, че има толкова много хора с големи сърца сред Нас! Вече години наред"Младежки Глас" ежедневно организира мероприятия в цялата страна,развиващи и подпомагащи хиляди млади хора в България, а днес за пореден пътобединихме младите и обществото да помогнем на децата в нужда. Благодаря навсички за подкрепата на тази кауза, ние ще продължим да обединяваме, защотоименно обединението води до доброто за бъдещето на децата!”, каза Тодор Йосифов,национален председател на Национално Сдружение „Младежки Глас“. 

С откриване на бляскавата вечер младежитевръчиха плакет  „Почетен член за принос вразвитието на младото поколение в България“ на областния управител – ВълчоЧолаков. На събитието присъстваха над 150 представителина бизнеса, различните сфери на политическия и обществен живот, млади хора ипартньори на организацията. 

Празничната програма обхвана фолклорни ритми имодерни танци. Събитието започна с прекрасно изпълнение на емблематичитестранджански песни „Тодоро, Тодоро” от Катрина Станимирова и Милена Янгьозова –фолклорна формация „Тракийче” Бургас, с ръководител г-жа Пенка Петрова. Гоститесе насладиха на нежните песни на младия талант от  X Factor - ДоникаСтратева.

Момичетата от балет „The Scary Shadowzzz”, с хореограф и преподавателАни Апостолова създадоха празнично настроение с много красота и финес.Кулминацията на вечерта беше модно дефиле нарокли от Бутик LABARUM. Младите дизайнери предоставиха към благотворителнатакауза специални тоалети, които се продадоха на търг по време на събитието.

Петефирни рокли намериха своите притежатели на бляскавата вечер. Средствата оттърга се прибавиха към каузата на младите. Световно известният модел СидритаСадикай от Албания пристигна специално за ревюто, за да представи финалнатарокля на вечерта.Събитието приключи с официално връчване насъбрата сума от 4 400 лв на директора на БЧК-Бургас г-жа Виолета Радева.

Благотворителниятколеден бал се осъществява със съдействието на Бутик „LABARUM”, Хотел „Мираж”-Бургас, Винпром Карнобат, Център за реклама, „Дигитал” – Бургас, Сладкарскаверига „Роза” и Beauty zone Art Zen и медийната подкрепа на Информационен сайт PoligrafF.net.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега