Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БНБ опроверга слуховете за потенциални инвеститори по казуса КТБ

БНБ опроверга слуховете за потенциални инвеститори по казуса КТБ

Българската народна банка (БНБ) опроверга слуховете за потенциални инвеститори по казуса КТБ. Финансовата институция съобщи, че е получила писмо от нов инвеститор, подписано с името Никола Иванов Сукманджиев. Към него, обаче, няма приложени каквито и да било други допълнителни документи. Това означава, че писмото и предложението в него няма реална стойност.

Българската народна банка (БНБ) опроверга слуховете за потенциални инвеститори по казуса КТБ. Финансовата институция съобщи, че е получила писмо от нов инвеститор, подписано с името Никола Иванов Сукманджиев. Към него, обаче, няма приложени каквито и да било други допълнителни документи. Това означава, че писмото и предложението в него няма реална стойност.

В писмото се дава предложение за "реструктуриране на КТБ АД и ТБ „Виктория“ ЕАД“. Текстът, обаче, не представя никаква правно-обвързващаинформация за правомощията на подателя и за инвеститорите, които той твърди, чепредставлява. Липсват каквито и да е гаранции, че тези непосочени в писмотокандидат-инвеститори отговарят на законовите изисквания да бъдат акционери вкредитна институция.

Освен всичко това не е представено потвърждение отмеждународна банка с добра репутация, която да гарантира възможност зареализиране на „формула за повишаване на капитала в рамките до 5 милиарда и 200милиона лева“, както се твърди в писмото.

Това налага извода, че изразенитев така нареченото предложение „готовност и интерес“ за представяне напредложения за реструктуриране на банката не могат да бъдат разглеждани катосериозни, завършва отговорът на БНБ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега