Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Големите ученици може да се върнат в клас на 31 януари

Борисов: Големите ученици може да се върнат в клас на 31 януари

Част от противоепидемичните мерки отпадат от днес, те се отнасят основно за учениците и студентите. Присъствено могат да се провеждат някои изпити, практики и кръгове на олимпиади, които не могат да се организират онлайн.

Възнамеряваме големите ученици да се върнат в клас след 31 януари, ако така добре вървим и управляваме пандемията. Това заяви премиерът Бойко Борисов  по време на инспекция в Разлог и Добринище, на която бе придружаван от министъра на образованието Красимир Вълчев, евродепутата Андрей Новаков и кмета на Разлог Красимир Герчев.

Борисов провери ремонта на Професионалната гимназия по Механизация на селското стопанство, където се обучават 240 деца. Министър-председателят Борисов изтъкна, че с осигурените средства от правителството са санирани стотици училища, обновени са физкултурни салони, зали, модернизирани са компютърни кабинети в цялата страна с цел получаване на модерно европейско образование от българските деца.

По време на посещението си в Професионална гимназия по механизация на селското стопанство в Разлог министър-председателят Борисов разгледа напълно обновените със средства от оперативната програма „Региони в растеж“ кабинети. Училището разполага с обзаведени модерни компютърни кабинети, а от миналата година функционира и кабинет с 3D принтер.

„България се движи по сравнително невероятно либерален начин. Нашите приятели от Гърция са само по-добре в ЕС по брой на заразяваните от нас. Те са с пълен „локдаун“ и успокояващото им е, че евентуално на 27 януари – може някои, ама кои ще видят, мерки да се разхлабят. Това си е тяхно право. През това време правим училища, детски градини, строим, хората работят. Сега, ако е живот и здраве, 31 да ги пуснем да учат и големите – много добре“, допълни премиерът, цитиран от bTV.

Част от противоепидемичните мерки отпадат от днес, те се отнасят основно за учениците и студентите. Присъствено могат да се провеждат някои изпити, практики и кръгове на олимпиади, които не могат да се организират онлайн.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега