Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлии подкрепиха ГЕРБ и се забавляваха със зумба на открито

Бургазлии подкрепиха ГЕРБ и се забавляваха със зумба на открито

Зумба танци и много настроение се оказаха успешната формула за начало на неделния ден за бургазлии. Поредното събитие на ГЕРБ-Бургас, част от позитивната кампания на партията, напълни с раннобудни жители на морския град спортен компекс „Славейков”.

Зумба танци и многонастроение се оказаха успешната формула за начало на неделния ден за бургазлии.Поредното събитие на ГЕРБ-Бургас, част от позитивната кампания на партията, напълнис раннобудни жители на морския град спортен компекс „Славейков”.

На откритатаплощадка малки и големи се забавляваха с Иван Карастоянов – инструктур позумба, който показа най-популярните движения и танци. Водачът на листата Димитър Людиев инародният представител Иван Вълков поздравиха участниците в „Да събудим Бургассъс Зумба”  и организаторите, сред коитоВелина Арнаудова и Тодор Колев, за добрата инициатива.

Кандидатите за общинскисъветници от ГЕРБ се забавляваха с бургазлии и обсъдиха с тях различниобществено-значими теми. Близо час всички танцуваха заедно, като хоратапожелаха неделният празник да се превърне в традиция за Бургас, „С това събитие искахмеда покажем, че живеем наистина в един спортен град и насърчаваме всички жителида отделят време за спортни дейности. По този начин подкрепяме  политиката на Димитър Николов за развитие нанови спортни проекти.

 

Всеки вижда колко много спортни площадки бяха изграденипрез неговия мандат на управление, как се преобразиха спортните зали. Акобургазлии подкрепят екипа на ГЕРБ, предстои изграждане на многофункционаленспортен комплекс на открито в „Меден рудник“, спортен комплекс с покрит басейни игрище за футбол в „Славейков“ и разбира се – изграждането на Зала „АренаБургас”. Усилията са насочени и към обновяването на спортните площадки вучебните заведения”, сподели кандидатът за общински съветник Велина Арнаудова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега