Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлийка загина в тежка катастрофа, возела се при пиян шофьор

Бургазлийка загина в тежка катастрофа, возела се при пиян шофьор

Днес около 00.40 ч. по пътя Карнобат – Айтос, на входа на Айтос към ул. «Славянска» в района на бензиностанция «Шел», самостоятелно катастрофира, напускайки пътното платно вляво и блъскайки се в мантинела, л.а. «Мерцедес 190 Д», с бургаска регистрация, управляван от 46-годишния Ф.Ф. от бургаския квартал «Ветрен».

Днес около 00.40 ч. по пътя Карнобат – Айтос, на входа на Айтос къмул. «Славянска» в района на бензиностанция «Шел», самостоятелнокатастрофира, напускайки пътното платно вляво и блъскайки се в  мантинела, л.а. «Мерцедес 190 Д», с бургаска регистрация, управляванот 46-годишния Ф.Ф. от бургаския квартал «Ветрен».

Вследствие на удара колата сезавъртяла и се плъзнала в отводнителна канавка на около 100 м. по посока надвижението. В резултат на катстрофата на място загинала, возещата се на задната седалка в колатажена – К.Г., 52-годишна от Бургас, а водачът на Ф.Ф. и неговия спътник – В.В.,55-годишен от бургаския квартал «Ветрен» получили съответно следнитенаранявания: Ф.Ф. -  контузна рана наглавата и комоцио, без опасност за живота и В.В. - контузни рани на гръдния кош,прегледан и освободен за домашно лечение.

Водачът на автомобила е тестван сдрегер за употреба на алкохол, който отчел – 2,52 промила / взета му е кръв захимичен анализ/. Неговият спътник – В.В. също е тестван, като за него дрегераотчел 1,11 промила / взета му е кръвна проба за химичен анализ/.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега