Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Даутев: В Бургаско се търсят 56 възпитатели, но това е нормално

Даутев: В Бургаско се търсят 56 възпитатели, но това е нормално

„В областта се търсят 56 възпитатели, най-вече за началния етап на образование, което се дължи на въведената целодневна форма на обучение. Няма разлика между миналата година и тази. Но това са нормални неща.“ Това заяви за "PoligrafF.net" началникът на РИО Бургас – Георги Даутев. По думите му, няма основание за притеснение, тъй като и миналата година е имало търсене на преподаватели, което е приключило до първия училищен звънец на 15-и септември.

„В областта сетърсят 56 възпитатели, най-вече за началния етап на образование, което се дължина въведената целодневна форма на обучение. Няма разлика между миналата годинаи тази. Но това са нормални неща.“ Това заяви за PoligrafF.net началникът на РИО Бургас – Георги Даутев.По думите му, няма основание за притеснение, тъй като и миналата година е ималотърсене на преподаватели, което е приключило до първия училищен звънец на 15-исептември.

Най-търсени сапреподавателите по български език и литература и по математика, допълни Даутев.Необходими са по 11 педагози с такъв профил. Въпреки това, началникът на РИОБургас заяви, че учебната година ще започне нормално и място за притеснение отстрана на родителите няма.

В публикация нав-к „Преса“ от края на миналата седмица се съобщаваше, че у нас се наблюдаваглад за почти 2 000 учители по чужди езици, математика и БЕЛ. Даутев ниувери, че ситуацията в Бургаско не представлява проблем. По думите му,набирането на преподаватели преди началото на учебната година е нормалнапрактика и място за паника няма.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега