Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Домашен арест за Андре Токев

Домашен арест за Андре Токев

Припомняме, че след като бе пуснат под гаранция Андре Токев се извини във Facebook профила си, като заяви, че изразява публично позицията си за инцидент

Софийският градски съд отмени паричната гаранция от 3000 лв. на шеф Андре Токев и му наложи по-тежка мярка за неотклонение - домашен арест. Той бе привлечен към наказателна отговорност за шофиране след употреба на алкохол. Токев бе задържан за 72 часа, след като полицията го хвана да шофира пиян на Околовръстното шосе в София буквално по джанти. 

На обвиняемия бе постановена мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 3000 лева, а Софийската районна прокуратура протестира определената мярка.При определяне на мярката "домашен арест" съдът се мотивира, че престъплението, за което е обвинен Токев, е умишлено, и законът предвижда наказание лишаване от свобода, ако бъде признат за виновен. 

Според магистратите има възможност Токев да извърши престъпление, ако мярката му за неотклонение не ограничава свободното му придвижване, тъй като деянието е извършено по време на изпитателен срок по първата му присъда за същото престъпление. Според съда, Токев не се е възползвал от дадения му шанс. 

Припомняме, че след като бе пуснат под гаранция Андре Токев се извини във Facebook профила си, като заяви, че изразява публично позицията си за инцидента. Подробности четете тук!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега