Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Габриела Гоцкова: Опитът ми в журналистиката ми помага и в политиката

Габриела Гоцкова: Опитът ми в журналистиката ми помага и в политиката

Габриела е човек на действието и на истината. Това го знаят най-вече близките ѝ хора

Габриела Гоцкова сред младите лица в листата на „Изправи се! Ние идваме!“ в Бургас. Тя е родена в Бургас. Първите седем години прекарва в морския град, след което семейството ѝ се връща към корените си в Казанлък. Завършва висшето си образование във Велико Търново със специалност „Българска филология и журналистика” и заминава за Англия. Прекарва известен период на Острова, решава да се върне в родината и избира Бургас. 

През 2011 години започва работа като репортер в „Канал 0“.Три години след това е сред топ репортерите на телевизия „СКАТ“. Професионалното ѝ развитие продължава като главен редактор на „ТопНовини“. След журналистическото поприще поема предизвикателството да е ПР на „Движение България на гражданите”-Бургас.

„През целия ми престой в чужбина усещах, че не съм дала шанс на професионалното си развитие в България. Завърнах се у нас, за да опитам да изградя живота си тук и до ден днешен не съжалявам“, коментира Гоцкова и допълни, че не се е колебала дълго да приеме политическото предизвикатество да стане част от листата на „Изправи се! Ние идваме!“.

По думите ѝ една от основните причини затова е, че Коалицията е основно гражданска платформа, която е създадена в помощ на обикновените хора. „Хората се умориха да виждат едни и същи лица на политическата сцена“, категорична е Габриела Гоцкова и заявява, че е готова да участва в промяната към по-добро за страната ни. 

„В професионалния ми път винаги съм била обществено ангажирана. Когато работиш в медии и обичаш работата си, няма как да не си. В годините съм била слушател и разказвач на стотици човешки истории. Всяка една от тях преминава през теб, кара те да я съпреживяваш отново и отново, почти невъзможно е да останеш равнодушен. Водещият мотив за мен в работата ми с хора винаги е бил да правиш добро, независимо, че цената, която плащаш е висока. Знам, че опитът ми в журналистиката и връзките с обществеността ми помага и в политиката. Научваш се да слушаш човека отсреща. Разбираш, че всяка една дума и действие са отговорност, която ти носиш.“ , споделя тя.

Габриела е човек на действието и на истината. Това го знаят най-вече близките ѝ хора. Именно това ѝ хареса и най-много в „Изправи се! Ние идваме!“– нещата се наричат с истинските им имена. С водача на листата в Бургас Живко Табаков ги свързва не само работата, но и истинско приятелство. Тя го определя като позитивен човек, уверен в себе си. Според нея скрито от широката общественост е това, че извън политическите си амбиции, той е много всеотдаен.„Приемам го за добър приятел. Някого, на когото може да разчиташ“, коментира тя. 

За предизборната програма споделя, че в нея вече има стотици мерки. „Най-важното е хората да знаят, че в нея има грижа за всички българи. Няма да пропуснем никого – ученика, родителя, пенсионера , предприемача, земеделеца и още много“ , подчертава тя. Има сериозни наблюденията и в сферата на образованието, където според нея моделът е тотално сгрешен. Тя е на мнение, че образованието трябва да е обвързано с икономиката на страната.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • цунчо
    23 ное 2021 14:29

    И к'о стана? Нищо не направихте, хахаха. Само празни приказки и лаладжийстване! Оставате безработни!!

    1 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега