Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Живко Табаков: Идва краят на ерата на Борисов

Живко Табаков: Идва краят на ерата на Борисов

"Сигурен съм, че всички ние ще работим не само за развитието на обществото и цялата Бургаска област, но ще останем и с лицата и имената си: достойни, каквито трябва да бъдем"

Идва краят на ерата на Бойко Борисов. Ако „Изправи се! Ние идваме!“ влезе в следващия парламент, ще имаме правителство на промяната, а не правителство на статуквото. Това каза водачът на листата на „Изправи се! Ние идваме!“ в Бургас Живко Табаков при закриването на предизборната кампания в морския град, предаде репортер на PoligrafF.net. Табаков изрази надежди, че в неделя в България ще има висока избирателна активност и този път народните представители ще успеят да съставят работещо правителство, което да управлява страната в следващите 4 години. 

„Това няма да бъде последното закриване, утре ще посетим Карнобат. Изключително голям интерес има от тези общини, защото хората оцениха, че от „Изправи се! Ние идваме!“ сме от малкото, които наистина се интересуват не само от големите областни градове, но и от по-малките общини. Едни от най-ясните послания в края на кампанията бяха излъчени от нас, не само по отношение на социалната политика и постигнатото до момента“, каза Табаков. 

„В края на кампанията винаги сме си позволявали да призовем за по-висока избирателна активност и този път ще го направим по абсолютно същия начин. Пет социологически агенции посочват, че „Изправи се! Ние идваме!“ ще бъде част от следващия парламент. При висока избирателна активност се очаква и президентът Румен Радев да спечели на първи тур. Призовава всички граждани и хора, които живеят в Бургаска област, да не се притесняват от COVID, защото това не е нещо ново за нас или пък нещо, с което няма да се справим, да излязат и да гласуват, за да може да има по-добро представителство в българския парламент“, сподели още Табаков. 

„Осъзнавам, че сме на прага на последната кампания за тази година и се надявам това да бъдат едни от последните избори не само за годината, но и за следващите 4 години. Българските граждани искат сигурност, искат по-добри цени на тока, искат преодоляване на COVID кризата, искат социалните мерки да работят. С цялото си сърце благодаря на екипа, който положи усилия да бъде до всички хора, да направи редица срещи и да излъчи нашите послания. Краят на ерата Борисов ще дойде. Никой не трябва да има очаквания, че дори и ГЕРБ да бъдат първа политическа сила, ще съставят правителство. Вижда се краят не само на изнасянето на българските средства зад граница, а и даването на средства на редица фирми, които са от кръга на ГЕРБ. Това означава, че ще има повече средства за българския бизнес, за хората, които са в неравнопоставено положение. Както винаги сме казвали – пари в българската държава има, но парите се крадат", коментира Табаков. 

"Сигурен съм, че много голяма част от хората ни познават, наясно са със свършеното от нас. Независимо колко шарена е коалицията ни, нашата листа е само от бургазлии и хора, които са от този край. Сигурен съм, че всички ние ще работим не само за развитието на обществото и цялата Бургаска област, но ще останем и с лицата и имената си: достойни, каквито трябва да бъдем. „Ако „Изправи се! Ние идваме!“ влезе в следващия парламент, то ще имаме правителство на промяната, а не правителство на статуквото“, каза още Табаков. 

С апел към бургазлии се обърна и втората в листата на „Изправи се! Ние идваме!“ Юлияна Мръчкова. „Отправям молба към всички хора да ни подкрепят в изборния ден. Да гласуват по съвест за нас, експертите от „Изправи се! Ние идваме!“. Ние ще се окажем ключовия елемент, частичката от пъзела за съставяне на правителство. Вярвам от сърце и душа, че ще ни подкрепите и заедно ще се справим“, каза тя. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега