Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Табаков: В понеделник Бургас ще се събуди различен - изправен пред нов избор за кмет!

Табаков: В понеделник Бургас ще се събуди различен - изправен пред нов избор за кмет!

"В понеделник Бургас ще се събуди различен, изправен пред нов избор за кмет на Бургас и със сигурност с по-широко представителство на различни партии в Общински съвет", коментира Живко Табаков.

"Днес ще гласуваме за бъдещето на децата на Бургас, за развитието на малките населени места, за по-добър икономически растеж на града и за запазване на младите хора в Бургас". Това сподели кандидатът за кмет на Бургас от "Левицата!" Живко Табаков.

По думите му в понеделник Бургас ще се събуди различен. 


"Идвайки насам, разгледах това, което предложиха всички колеги по време на предизборната кампания и намерих много причини, бургазлии да излязат и да гласуват. Всеки път в изборния ден призоваваме бургазлии да излязат да го направят. Днес вярвам, че ще има 46% минимална избирателна активност, което ще доведе ГЕРБ и Димитър Николов до балотаж. В понеделник Бургас ще се събуди различен, изправен пред нов избор за кмет на Бургас и със сигурност с по-широко представителство на различни партии в Общински съвет", допълни Табаков. 


Според него резултатът на „Левицата!“ ще изненада голяма част от бургазлии. "„Левицата!“ в своята кампания, намери широка подкрепа, хората припознаха нашите кандидати, намериха тяхната експертност и се надяваме Бургас да има голямо представителство от страна на „Левицата!“, завърши Табаков.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега