Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ген. Янев: "Български възход" ще се яви самостоятелно на изборите /Снимки/

Ген. Янев: "Български възход" ще се яви самостоятелно на изборите /Снимки/

„Български възход” ще се яви самостоятелно на извънредните парламентарни избори. "Има все още възможност да се правят споразумения за съвместна дейност и участия в изборите, такива разговори предстоят. Това ще стане ясно през следващата седмица", допълни ген. Янев.

Инж. Виолета Комитова ще е водачът на листата на „Български възход” във 2-ри МИР-Бургас. Това стана ясно на нарочна пресконференция на партията в морския град, на която присъства и лидерът на партията ген. Стефан Янев. По думите му, целта е среща на актива и целенасочени действия по подготовката на предстоящите избори. След срещи с граждани и активисти на партията ген. Янев коментира, че е обнадежден за изборните резултати. 


"Всички знаем, че сме в период на избори, а в подготовката на кампанията работата ни е да се срещаме с нашите членове, симпатизанти в структурите на ПП "Български възход". Предстои да дискутираме редица въпроси. Свидетели сме как политическата криза в страната продължава вече повече от 2 години. Политическото говорене е говорене през скандал, през обвинения... липсва диалог, а нашата идея е точно да търсим диалога. Трябва да намерим начин, по който здравият разум да стигне до политическите партии и те да бъдат в състояние да предлагат решения, които са в интерес на българските граждани.", коментира още ген. Янев.


Той бе категоричен, че „Български възход” ще се яви самостоятелно на извънредните парламентарни избори. "Има все още възможност да се правят споразумения за съвместна дейност и участия в изборите, такива разговори предстоят. Това ще стане ясно през следващата седмица", допълни ген. Янев. 

От своя страна инж. Комитова разкри, коя е формулата за излизане от политическата криза.„Формулата генерал Янев я съобщи преди няколко месеца. Тя е диалог, плюс взаимодействие, плюс широко съгласие по основните теми на  обществото. Това са три компонента, което значи, че не е нужно партиите да са съгласни по всички въпроси. Основните теми си остават две - политическата криза и инфлацията. Понеже в Народното събрание диалогът не се получава и не може да се достигне до никакво решение, ние изнасяме същия този диалог в обществото", коментира инж. Комитова.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега