Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ивайло Мирчев: ДПС е част от евроатлантическото мнозинство

Ивайло Мирчев: ДПС е част от евроатлантическото мнозинство

"Ако някой си мисли, че България в момента не е във война, греши - физически тя е на 300 км от нашите граници, а мините и дроновете така или иначе идват до нас"

ДПС участва в евроатлантическото мнозинство и това е ясно отдавна. Няма как промените в Конституцията да минат без ДПС. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

Правителството не е наше, за да ни казва Борисов дали ще пада ако ги няма ДПС. Коментира и думите на Тошко Йорданов от ИТН, че Делян Пеевски дава разпореждания в мнозинството:

"Не мога да отговарям за фантазиите на г-н Йорданов. Спомням си обаче, че на разговора с миньорите, има видеозапис, в момента, в който г-н Пеевски се скара на г-н Йорданов, той млъкна. Бях доста впечатлен от нещо подобно, на мен не ми се е случвало. Скара се и на г-н Костадинов от "Възраждане".

Целите преговори с енергетиците на гърба си ги изнесе с лидерството си примерът Денков, а не Пеевски. Пеевски няма роля на главнокомандващ или лидер на някаква група, категоричен е Мирчев. "България работи активно за енергийна и диверсификация. Без ГЕРБ и ДПС това нямаше как да се случи".

Ако някой си мисли, че България в момента не е във война, греши - физически тя е на 300 км от нашите граници, а мините и дроновете така или иначе идват до нас, каза Ивайло Мирчев.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега