Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Михайлов остава начело на БФС, Бербатов ще обжалва

Михайлов остава начело на БФС, Бербатов ще обжалва

При регистрирани 483 делегати за победа са необходими 242, а Боби събра 241 гласа

Борислав Михайлов бе преизбран за шеф на Българския футболен съюз. За бившия вратар са гласували 241 от делегатите, 230 са дали гласа си за Бербатов и 8 за Христо Порточанов. Веднага след гласуването Димитър Бербатов заяви, че ще обжалва резултата пред съда.

„Около 20 отбори, които са от моя регион и се предполага, че ще гласуват за мен, не бяха допуснати. Само те. А тези 20 гласа щяха да направят разликата. Резултатът обаче е такъв, какъвто е. Следва да си търсим правата в съда. Водещият каза, че за победа са нужни 242 гласа. А те (Михайлов) имаха 241. Странно е, че трима души не са гласували, а се били на Конгреса през целия ден", коментира Бербатов след гласуването.

„Вижте стенограмата. Записано е, че при 483 делегати за победа са нужни 242 гласа. Ние сме промяната. Формата може и да не е тази. Ние ще продължим да правим много за футбола. Не сме се отказали. Има си съд, който ще реши. Ще се обърнем отново към него и няма шанс да се откажем. Важното е, че хората гласуваха. Трябваше да има балотаж. Неправилно решение на водещия, което е в разрез с Устава реши нещата”, добави Бербатов.

Друг от кандидатите – Христо Порточанов, сподели, че е изключително разочарован от резултата си. За бившия президент на Нефтохимик са гласували 8 от делегатите. „Не съм го очаквал, напротив. Очаквах съвсем различен резултат. Разочарованието е голямо“, каза Порточанов. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега