Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Модерната спортна зала в Драганово готова до март

Модерната спортна зала в Драганово готова до март

До март тази година бившето, полусрутено училище в село Драганово ще се превърне в нова многофункционална спортна зала. Предстои оборудването на сградата, така че в нея младите хора да могат да упражняват различни спортове. В Бюджет 2015 са предвидени и средства за уличната мрежа, зелените площи и осветлението в селото.

До март тази година бившето, полусрутено училище в село Драганово ще се превърне в нова многофункционална спортна зала. Предстои оборудването на сградата, така че в нея младите хора да могат да упражняват различни спортове. В Бюджет 2015 са предвидени и средства за уличната мрежа, зелените площи и осветлението в селото.

Жителите на селото се срещнаха снощи със заместник кмета Йорданка Ананиева по време на общественото обсъждане на Бюджет 2015. Хората поискаха чекалиране и асфалтиране на няколко улици, както и направата на ново игрище за футбол. Те изразиха желанието си в Бургас да бъде създадено тържище за производители, където да предлагат продукцията си от месо, зеленчуци и млечни продукти. 

Жителите на Драганово изразиха удовлетвореност от ремонта на пътя Драганово - Брястовец, както и желанието си той да бъде завършен изцяло. Те поискаха от общинската фирма "Бургасбус" да направи промяна в разписанието на сутрешния автобус, така че да не се налага учениците да пристигат прекалено рано в Бургас.

По инициатива на кмета Димитър Николов на обществените обсъждания във всички населени места в общината присъстват и представители на полицията от съответните РПУ-та, за да отговарят на въпроси свързани с престъпността. На срещата в Драганово бяха още общински съветници, представители на поддържащите фирми, както и на съответните общински ресори.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега