Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нарушителите ще плащат три пъти по-скъпа "Гражданска отговорност"

Нарушителите ще плащат три пъти по-скъпа "Гражданска отговорност"

Нарушителите на пътя ще плащат до три пъти повече за задължителната застраховка "Гражданска отговорност", съобщава Нова телевизия. По-скъпа полица ще плащат и шофьорите с по-малък стаж и водачите от по-големите градове.

Нарушителите на пътя ще плащат до три пъти повече за задължителната застраховка "Гражданска отговорност", съобщава Нова телевизия. По-скъпа полица ще плащат и шофьорите с по-малък стаж и водачите от по-големите градове.

Рисковите шофьори, както и тези, които допускат много нарушения, са сред най-големите проблеми за застрахователите. При различните компании поскъпването за шофьорите нарушители ще бъде между 25 и 200%, за да се компенсира за повечето разходи по тези полици.

За шофьорите с малък стаж, които също спадат в графата "рискови", застраховката също ще струва повече – с между 50 и 100%. Така например в една от компаниите за водачите до 20 години полицата ще достигне 600 лева. Надценка ще има и за шофьори, които карат предимно в чужбина, а заради проблема с румънските шофьори, които регистрират колите си у нас, русенци също плащат по-скъпа застраховка.  

По-солено ще плащат за "Гражданска отговорност” и собствениците на коли под наем, таксита и учебни автомобили. Засега при повечето застрахователи цените на задължителната полица остават непроменени от миналата година.

Ако се стигне до поскъпване от нова година,  то ще е до 5%, прогнозират от бранша.  Така за среден клас автомобили – до 1800 кубика, цената ще се движи около 180 лева. Сериозен скок не се очаква и при каското, въпреки огромните щети от природни бедствия, които застрахователите покриха през тази година.



ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега