Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

НФСБ обсъжда с експерти законодателни мерки срещу дрогираните шофьори

НФСБ обсъжда с експерти законодателни мерки срещу дрогираните шофьори

Експертите предложиха законодателни идеи, които да действат превантивно и да не допускат хора, които са доказани като наркозависими, да бъдат активни участници в движението по пътищата.

Законодателни промени, свързани с борбата срещу дрогираните шофьори по пътищата у нас обсъдиха на работна среща с експерти днес народните представители от НФСБ Борис Ячев, Георги Колев и Христиан Митев. В дискусията участие взеха заместник-министърът на здравеопазването Светлана Йорданова и представители на Българското обединение на шофьорите и Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка.

Експертите предложиха законодателни идеи, които да действат превантивно и да не допускат хора, които са доказани като наркозависими, да бъдат активни участници в движението по пътищата.Това е следващата стъпка в законодателната работа на НФСБ срещу наркотичната зависимост и употребата на дрога. 

Преди 2 години Народното събрание прие поправка в Закона за движение по пътищата, предложена от партията на Валери Симеонов, по силата на която контролните органи могат да тестват на място водачите на МПС не само за алкохол, но и за дрога. Това подпомогна до голяма степен ограничаването на употребата на дрога, особено сред младите шофьори. Но са необходими още сериозни действия в тази посока, затова НФСБ ще продължи със законодателните инициативи, информират от пресцентъра на партията.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега