Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Валери Симеонов откри кампанията на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Бургас

Валери Симеонов откри кампанията на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Бургас

Храм „Св. Георги Победоносец“ е със символно значение за Национален фронт за спасение на България. Партията първо спря строежа на джамия в квартала, а след това издигна християнската обител, която на практика спря радикализацията на ромското гето.

„Ние сме хора, които държат на обещанията си, изпълняват поетите ангажименти, смело защитават интересите на обикновения човек и отстояват принципите, и добродетелите. С това сме по-различни от останалите политици“. Това заяви лидерът на НФСБ и водач на листата на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Бургас Валери Симеонов при откриването на кампанията в храма „Св. Георги Победоносец“, в бургаския квартал „Победа“.

„По традиция НФСБ тръгва на избори от тази църква, която построихме със собствени средства, със средства на нашите колеги, за съжаление, с някои от които се разделихме. Вечна им памет“, добави Валери Симеонов. Храм „Св. Георги Победоносец“ е със символно значение за Национален фронт за спасение на България. Партията първо спря строежа на джамия в квартала, а след това издигна християнската обител, която на практика спря радикализацията на ромското гето, припомнят от прецентъра на НФСБ.

„Откриваме нашата предизборна кампания спокойно и уверено, тъй като в досегашната си работа доказахме, че правим това, което другите обещават - а ние, без много шум, го постигаме“, каза по-късно, при откриването на предизборния щаб на патриотичната коалиция на ул. „Алеко Богориди“ 29 Валери Симеонов.Той подчерта, че НФСБ оставя зад себе си 4 години на много добри резултати в защита на националните интереси, в защита на бизнеса. „И пак в тази посока ще продължим да работим“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега