Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обучават учителите по английски за бургаските детски градини

Обучават учителите по английски за бургаските детски градини

Младите учители са единодушни, че едно от първите неща, на които ще научат своите възпитаници, е да пишат и изговарят I LOVE BURGAS.

Сформиран е екипът от учители, които да преподават английски език в бургаските детски градини. Те участват в обучение с представители на издателството, с чиито учебни материали ще се работи. Кметът Димитър Николов се срещна с преподавателите, за да им пожелае успешна учебна година.

"Приемете работата си като мисия. На първопроходниците никога не им е лесно, но можете винаги да разчитате на моята помощ. От резултатите, които ще постигнете, зависи успешното реализиране на следващия етап от нашия проект -  детски интернет за четири и петгодишните. Давайте предложения за оптимизация в движение, за да бъдем максимално полезни на децата и родителите", каза кметът.  

Младите учители са единодушни, че едно от първите неща, на които ще научат своите възпитаници, е да пишат и изговарят I LOVE BURGAS.

От тази година Община Бургас промени учебната програма на детските си градини, като въвежда навсякъде изучаване на английски език. На 15 септември децата на 5 и 6 години /3-та и 4-та възрастова група/ ще овладяват базовия бизнес език на съвременния свят 2 часа седмично.

Общината назначи преподавателите и осигури учебниците, така че разходът за родителите е нулев. С тази пилотна за страната инициатива английският език става част от официалната учебна програма на детските градини. Досега той се изучаваше на отделни места като извънкласна дейност, която се заплаща допълнително.

В Бургас английски се въвежда в 127 градински групи с 3893 деца. Целта е градът да бъде адекватен на съвременните изисквания на пазара на труда. Това е инвестиция в развитието на важните за бургаската икономика туристически, аутсорсинг и IT сектор.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега