Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обявиха награда от 100 000 лева за намирането Емил жив! (Видео)

Обявиха награда от 100 000 лева за намирането Емил жив! (Видео)

"Следващата новина, моля, всички да я споделяте, от хора до медии, в името на това че може да стигне до правилния човек. Искам да си покрия всички бази затова лично ще дам 100 хиляди лева на човека, който открие Емил жив или предостави физическо доказателство достаъчно да го намерим жив", пише още Боев.

Обявиха парична награда от 100 000 лева за откриването на Емил Боев, който изчезна в Перник след фестивала "Сурва". "Пускам това видео на мен и майка ми с идеята, че след 9 дена кошмар и неизмерими сила и воля от всички ни - доброволци и служби едновременно, нямаме и една следа от Емил", съобщи Мартин Боев, брат на изчезналия младеж в личния си профил във фейсбук. 

"Следващата новина, моля, всички да я споделяте, от хора до медии, в името на това че може да стигне до правилния човек. Искам да си покрия всички бази затова лично ще дам 100 хиляди лева на човека, който открие Емил жив или предостави физическо доказателство достаъчно да го намерим жив", пише още Боев. 

"Моля, всички с радиестезия, кафе, астрология или гадатели да имате предвид че няма да приемаме това като доказателство", призовава младежът и споделя телефон, на който да бъдат подавани сигнали: 0886695116.


Здравейте, Пускам това видео на мен и майка ми с идеята че след 9 дена кошмар и неизмерими сила и воля от всички ни - доброволци и служби едновременно, нямаме и една следа от Емил. Следващата новина моля всички да я споделяте, от хора до медии, в името на това че може да стигне до правилния човек. Линк към видеото за да може да се ползва:https://drive.google.com/file/d/1UlMR2hYLSv5dml_sRnJ1hxRZ6qDJIbdz/view?usp=share_linkИскам да си покрия всички бази затова лично ще дам 100 хиляди лева на човека който открие Емил жив или предостави физическо доказателство достаъчно да го намерим жив. Моля всички с радиестезия, кафе, астрология или гадатели да имате предвид че няма да приемаме това като доказателство. ЕДИНСТВЕН ТЕЛЕФОН ЗА СИГНАЛИ: 0886695116Умолявам ви да НЕ притеснявате майка ми и баща ми, сами виждате в какво състояние са, жестокост ще е да звъните със сигнали които не са Емил - всеки сигнал ще мине през мен лично след като е даден на телефона.

Публикувахте от Martin Boev в Понеделник, 6 февруари 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега