Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Олимпийският огън пристига в Бургас по вода

Олимпийският огън пристига в Бургас по вода

Тази година олимпийският огън ще пристигне в Бургас по вода от остров "Света Анастасия". Поводът е честването на Международния олимпийски ден - 23-ти юни.

Тази година олимпийският огън ще пристигне в Бургас по вода от остров "Света Анастасия". Поводът е честването на Международния олимпийски ден - 23-ти юни.

Символичното пренасяне на олимпийския огън ще започне на 24-ти юни (вторник) от 12.30 часа, когато първият факлоносец ще акостира с кораба "Диана" на Моста с огъня в ръка. Факелът ще продължи своето шествие по предварително избрания маршрут - остров "Света Анастасия", Моста, Културен център "Морско казино", през централния булевард "Богориди" и ще завърши пред сградата на Община Бургас.

По вода огънят ще бъде съпроводен от ветроходци от Яхтклуб "Черноморец Бургас", а по суша от спортисти, спортни деятели, представители на спортни клубове и училища, както и със специалното участие на представители от спортен клуб "Параспорт".

По същото време, на площад "Атанас Сиреков" (пред сградата на Общината), бургазлии и гости на града ще станат свидетели на атрактивни демонстрации на различни видове летни олимпийски спортове - художествена гимнастика, бадминтон, футбол и ръгби, които носят заряда и духа на Олимпийските ценности и идеали за съвършенство, мир, уважение и честна игра.

Събитието се организира от Община Бургас, съвместно с Българския олимпийски комитет и спортен клуб "Параспорт".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега