Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриха учебната година в Спортното училище "Юрий Гагарин"

Откриха учебната година в Спортното училище "Юрий Гагарин"

Диана Саватева- зам.кмет "Култура, туризъм и спорт" приветства ученици, преподаватели,треньори и родители и им пожела още по-успешна година, както в учението, така и много високи постижения на спортното поле.

Точно преди 48 години на този ден - 1 септември училищният звънец е приветствал 100 ученици от Държавното спортно училище "Юрий Гагарин" в Бургас.

Официалното откриване на новата учебна 2021/2022 година беше днес. Диана Саватева- зам.кмет "Култура, туризъм и спорт" приветства ученици, преподаватели,треньори и родители и им пожела още по-успешна година, както в учението, така и много високи постижения на спортното поле.

Поздравителен адрес от името на министъра на младежта и спорта от служебния кабинет Андрей Кузманов прочете областният експерт Атанас Атанасов.В "Юрий Гагарин" в предстоящата учебна кампания ще се обучават 297 ученици от 5 до 12 клас по 9 вида спорт.


Снимка: Община Бургас

Тук през годините са се изградили като спортисти и личности стотици бургаски деца, юноши и девойки, вещо ръководени от преподаватели, утвърдили се като легендарни специалисти.

Гордостта на бургаското училище "Юрий Гагарин" са множество спортисти и треньори , записали със златни букви имената си в славната спортна история на България, с успехи на олимпийски игри, световни и европейски първенства.

Възпитаници на бургаското Спортно училище са цяла плеяда от доказани личности в своята област. Списъкът е дълъг, но безспорният връх за школото е олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика от игрите в Токио през тази година - Стефани Кирякова.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега