Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поправителен труд за бургазлия, опитал да ухапе полицаи

Поправителен труд за бургазлия, опитал да ухапе полицаи

Наказание пробация с три пробационни мерки ще търпи Васил Димитров, след като Районен съд – Бургас одобри сключеното между него и Районната прокуратура споразумение за решаване на делото му в досъдебното производство.

Наказание пробация с три пробационни мерки ще търпи Васил Димитров, следкато Районен съд – Бургас одобри сключеното между него и Районната прокуратураспоразумение за решаване на делото му в досъдебното производство.            

Със споразумението той е признат за виновен втова, че на 25.08.2013 г. около 21,30 ч. в гр. Бургас е извършил действия грубонарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, аименно: отправил обидни реплики и псувни към пристигналите на място четиримаполицейски служители, ритал служебния автомобил, крещял, като деянието е билосъпроводено със съпротива срещу орган на власт, изпълняващ задълженията си поопазване на обществения ред – блъскал служителите, търкалял се по земята,отказал да се движи сам, не позволявал да му се сложат белезници, буйствал,ритал, опитвал се да ухапе по ръцете двама полицаи, оказал съпротива призадържането.            

За това Димитров е наказанс пробационни мерки задължителна регистрация по настоящ адрес за срок от 1година, задължителни периодични срещи с пробационен служител за същия период и160 часа безвъзмезден труд в полза на обществото, които трябва да отработи всрок от 1 година.           

По делото е установено, чеоколо 21,15 ч. Димитров разговарял със съседи на улицата, възникнала разправияи сбиване. След подаден сигнал на местопроизшествието пристигнали четиримаполицейски служители, които намерили само него на улицата. Обвиняемият отправилкъм тях обидни думи, псувни и заплахи, затова му поискали документите запроверка. Той се опитал да осуети проверката и да напусне местопроизшествието,като със сила се опитал да се отскубне от служителите на реда. Затова билзадържан за 24 часа.

При задържането му оказал съпротива като се търкалял поземята, отказал да се движи сам, със сила се съпротивлявал да му сложатбелезници, буйствал, ритал и се опитал да ухапе двама полицаи. Опитал се да импричини телесни повреди като ги блъскал, ритал служебния им автомобил. Следкато му поставили белезници упорито се борил да попречи да бъде настанен в него.Полицаите го хванали за ръцете и за краката и така успели да го вкарат вслужебния автомобил със сила.

Районен съд – Бургасодобри споразумението след като Димитров призна вината си и заяви, че разбирапоследиците му на влязла в сила присъда.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега