Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пробация за унищожаване на държавно имущество

Пробация за унищожаване на държавно имущество

Районен съд Бургас одобри сключеното между Районна прокуратура Бургас и Горан Горанов споразумение за решаване на наказателно дело за унищожаване на държавна собственост. С него на обвиняемия се налага наказание 8 месеца пробация с 3 пробационни мерки: задължителна регистрация по настоящ адрес за този срок, периодични срещи с пробационен служител за същия период и 100 часа безвъзмезден труд в полза на обществото, които трябва да положи в рамките на 1 година.

Районенсъд Бургас одобри сключеното между Районна прокуратура Бургас и Горан Горановспоразумение за решаване на наказателно дело за унищожаване на държавнасобственост. С него на обвиняемия се налага наказание 8 месеца пробация с 3пробационни мерки: задължителна регистрация по настоящ адрес за този срок,периодични срещи с пробационен служител за същия период и 100 часа безвъзмездентруд в полза на обществото, които трябва да положи в рамките на 1 година.            

Съсспоразумението Горанов се признава за виновен в това, че на 22.02.2015 г. около01,30 ч. в помещение за задържане в гр. Бургас, унищожил чрез дърпане и ритане противозаконнодържавни движими вещи – дюшек, аплик и ел. крушка на обща стойност 63 лв.            

Разследванетое установило, че на 21.02.2015 г. обвиняемият е бил настанен от служители нареда в помещение за задържане. Около 01,30 ч. той деформирал с ръце донеизползваемост предпазната решетка на осветително тяло, после счупил самотоосветително тяло и скъсал част от дамаската, заедно с дунапрена, на поставениядюшек върху диван в килията. Според държавното обвинение той е направил товаумишлено.            

Горановзаяви пред съда, че признава вината си и доброволно е подписал споразумението,като се отказва от разглеждане на делото му по общия ред. Районенсъд Бургас установи, че причинените с деянието имуществени щети савъзстановени. Като намери, че предложеното от прокуратурата споразумениеотговаря на закона и морала, съдът го одобри. Определението му има последицитена влязла в сила присъда.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега