Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Преди да кажеш "Да"! От избора на халките до сватбения танц

Преди да кажеш "Да"! От избора на халките до сватбения танц

С наближаването на големия ден, неизменно вълнението и трепетите се засилват, засилват се и напрежението и стресът. Дали ще успеете със задачите си, дали няма да забравите нещо важно?! В днешната глава от рубриката „Преди да кажеш „Да“, екипът на PoligrafF.net и Сватбена агенция „White magic“ ще обърне внимание някои от важните организационни моменти, на които не сме обърнали внимание в предните глави, както и на последни дни, преди да кажете заветното „Да!“.

С наближаването на големия ден, неизменно вълнението и трепетите сезасилват, засилват се и напрежението и стресът. Дали ще успеете със задачитеси, дали няма да забравите нещо важно?! В днешната глава от рубриката „Преди дакажеш „Да“, екипът на PoligrafF.net и Сватбена агенция „White magic“ ще обърне внимание някои от важнитеорганизационни моменти, на които не сме обърнали внимание в предните глави,както и на последни дни, преди да кажете заветното „Да!“.

Едно от решенията, които трябва да вземете в течение на подготовката си, еизборът на халките. По традиция венчавката е свързана с размяната на пръстени,които имат символично значение за новото семейство. Някои хора смятат това за знак,че човекът се е задомил, а други приемат поетичния смисъл на безкрайността напръстена като безкрайността на любовта между двамата. Важно е да започнете„търсенето“ отрано, за да сте сигурни, че ще откриете най-подходящите за Васпръстени.Както е с повечето неща, свързани със сватбата и брака, и тук е добремладото семейство да постигне съгласие отрано – ще носят ли халките си, или не,дали да бъдат еднакви, от какъв материал да бъдат и как да изглеждат.

„2015-агодина е, задължително е човек да има избор, да не се съобразява съсзакостенелите разбирания от друго време, а да живее без да му се налага нещо“,коментира Красимира Автанска от Сватбена агенция „White magic“.Ако единият от двамата не обича да носи бижута по пръстите си, може да господели с половинката си и да постигнат съгласие. Ако имат различен вкус, нямазакон, според който да са задължени да носят еднакви халки. Ако са решили даносят халката си постоянно, тя трябва да изглежда така, че да им бъде комфортнода я носят – да им харесва.Булото също не е задължително – в днешно време символът му вече далеч не еактуален. Освен това, воалът не приляга на всяка прическа. А видът намладоженката, в крайна сметка, е много важен – заради самочувствието й, зарадиснимките, заради това че на практика тя ще прекара целия ден в тези дрехи, стази прическа, с този грим.

Основният съвет към всяка жена, на която предстоида бъде булка, е да избере визия, в която ще се чувства добре, няма да сепритеснява за грима и прическата си постоянно. Това важи за цялостната визия – тежкият грим може да се превърне в тежестпо-късно, когато потта и някоя друга сълза атакуват макиажа. Сложната прическаможе да загуби форма, а тежката ноктопластика задължително ще създадетрудности. Колкото по-опростена е визията, толкова по-ефектна ще изглежда тя наснимките след това, а и няма да причини неудобство на булката. Едно отпрепоръчителните неща са пробните прически и грим, съветва Автанска. Така хемще разберете как ще изглеждате, хем ще прецените дали ще Ви е комфортно. Насрочетеси час рано, за да имате време за промени във визията. Процедурите не са излишни и за младоженеца. Прическата, маските и дориманикюрът могат да успокоят вълнението, освен това ще придадат по-свеж иподдържан вид на мъжа, което също ще проличи в сватбения албум.

А като заговорихме за снимки, сватбената фотосесия обикновено се включва впрограмата на самия сватбен ден. Това обаче не означава, че задължително трябвада направите тези снимки в същия ден. Можете да насрочите фотосесията за деняпреди или след сватбата, казва Автанска. Така ще бъдете по-спокойни, няма да Випритиска времето и ще можете да се впуснете в по-нестандартни снимки, без да сепритеснявате.

„Търсете нестандартното, търсете себе си“, съветва сватбената агентка. Доголяма степен тези снимки ще Ви връщат в деня на сватбата и ще Ви разказват замоменти, които може дори да не си спомняте, заради бурните емоции. Нека тезиснимки са приятни за окото, вместо да Ви смущават заради нещо, което нехаресвате.По време на уточняването на програмата двамата трябва да изберат и песентаза първия си сватбен танц. Добре е отрано да помислите по този въпрос, за да неопрете накрая до някоя вече до болка омръзнала и изтъркана любовна песен.Открийте парчето, което наистина говори за Вас като двойка, дори не езадължително да е бавно. Но нека е различно, Ваше. Дали това ще е песента,която е звучала по радиото на първата Ви среща, или парче, с което свързватедруг хубав момент, няма значение, стига наистина да Ви харесва и да Ви еприятно да започнете да го асоциирате със сватбения си ден.

Уроците по танци не са задължителни, но все повече младоженци се обръщаткъм професионалист, за да се подготвят за първия си сватбен танц. Дори да не Вибива много, без да търсите сложни фигури и актробатични изпълнения, уроцитемогат да Ви научат поне на подходящата стойка. Освен това са прекрасен начин дасе освободите от напрежението, да се забавлявате заедно и да се отпуснете предмисълта, че ще трябва да танцувате пред всичките си близки роднини и приятели. По традиция ергенското и моминското парти се организира от кума и кумата,но едва ли има младоженци, за които „последният купон с момичетата/момчетата“ еизненада.

Макар тези вечери да са традиционно в навечерието на сватбата,съветът е никога да не ги правите в последния ден преди самото тържество.Можете да го направите предния уикенд, или дори преди това. Така няма да имате„вечерен час“ и няма да сте уморени в този така емоционален и дълъг ден.Вместо това изберете дата, която ще Ви позволи спокойно да се забавлявате,след което да имате време да си починете и възстановите силите за саматасватба. Не се страхувайте и да експериментирате – не е задължително партито дае в бар, в малките часове на денонощието. Можете да започнете купона отсутринта с пикник, пътешествие или на плажа. Важното е да направите денянезабравим.

В седмицата преди сватбата забравете за солариумите и експериментите снепознати козметични процедури, тъй като рискувате да „повредите“ естественияси вид. Заложете на повече почивка и се концентрирайте, така че в деня да не сеподдадете на емоциите. Подгответе си списък с нещата, които ще трябва да носите– в църквата, в гражданското, в ресторанта и за фотосесията. Определете някойот гостите си, който ще се грижи за пренасянето им и ще отговаря за тях. Некаедин единствен човек да се занимава с тези вещи, така че да не рискувате нещода бъде забравено или изгубено.

В самия ден, докато чака младоженеца и кума, булката е добре да се изолирас приятелки, да не се вглъбява в предстоящия ден. Роднини и приятели не бива даизострят и без това нажежената атмосфера. Това е моментът, в койтоорганизационните работи и притесненията „дали всичко ще мине както трябва“трябва да останат на заден план. Поемете въздух и се насладете на този ден –той е Вашият голям ден, който планирате и очаквате от месеци! Честито!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега