Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

През август ще танцуваме k-pop

През август ще танцуваме k-pop

В началото на месеца в Младежкия ще има уъркшоп по корейски танци.

През август ще танцуваме k-pop! В началото на новия месец в Младежкия дом ще има уъркшоп по корейски танци. Той ще се проведе в дните между 5 и 9 август, от 17:00 до 19:00 часа.

Уъркшопът е подходящ, както за начинаещи, така и за средно напреднали и напреднали фенове на k-pop културата и танците. Водещи действащи лица през петдневните часове ще са момчешката група "Toхiс", която ще внесе много настроение, свежест и позитивна енергия на сцената в залата като преподаватели. Заедно с тях ще се разучават най-добрите хореографии на корейските супер звезди TBS, G-DRAGON, EXO, 2NE1, UP10TION и други.

Участието в уъркшопа по к-поп се осъществява с предварително записване на имейл: mkc_bs@abv.bg или на телефон 056/840790 или 056/906524 с краен срок за записване до 31.07.2019 г. Посещението се осъществява със заплащане на такса за участие - 10 лв. на час. Броят на местата в групата е ограничен, съобразно капацитета на залата.


"Toxic" са група момчета, събрали се с една обща цел, а именно корейската поп музика и танци. С много работа и усилия, момчетата успяват през 2018 да спечелят първо място сред други танцови състави в състезанието "K-POP World Festival" със своя кавър на A.C.E - Callin'. В Корея те са имали възможност да се срещнат с други групи от различни страни, както и да почерпят опит от известни корейски хореографи.


Korean pop или K-pop (к-поп) е музикален жанр, който обхваща много стилове на южнокорейската поп музика включително различни направления на денс музиката, електро поп, хип-хоп и съвременен ритъм енд блус. Според автор на американското музикално списание Ролинг Стоун, кей-поп е „смесица от модна западна музика и високо енергетичен японски поп“ (J-pop), който „лови слушателите с повтарящи се закачливи фрази, често на английски език“. Кей-поп „следва линията на смесване на стилове, съчетава пеене, рап и специален акцент на представление и мощни визуални ефекти“.

Кей-поп не е просто музика, кей-поп става субкултура, която е популярна сред младите хора по целия свят. Танците са незаменима част от кей поп. Когато групите танцуват и пеят често сменят позициите си в бърз синхрон. Кей поп хореографията честно включва „point dance“, състоящ се от повтарящи се движения. Тези основни движения изпъкват, лесно се запомнят и съвпадат с текста на песните.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега