Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Разбиха бардак с проститутки в к-с "Братя Миладинови"

Разбиха бардак с проститутки в к-с "Братя Миладинови"

При акция полицията задържа мъж и жена, семейство, за вътрешен трафик на хора. Установено е, че двамата склонявали към проституция непълнолетнни момичета повече от година.

Постоянна мярка „задържане под стража” за срок от 72 часабе постановена спрямо 42-годишния Христо Монев от Бургас, който подпомаган от 19-годишната си съпруга Катя, извършвали вътрешен трафик на хора. На Катя еналожена мярка за неотклонение „парична гаранция в размер на 2 000 лв.”,поради отглеждането на малко дете.

Христо и Катя Моневи са задържани от служители на отдел „Криминалнаполиция” при ОДМВР – Бургас в резултат на разследване, протекло през последнитеняколко месеца. Установено е, че съпрузитеот месец октомври2013 година до настоящия момент набирали, приемали и предоставяли жилища за развратни действия на различни момичета от цялата страна, сред които инепълнолетни девойки. Същите са набирани, чрез директен контакт, като уговорката била полученитеот сексуалните услугите пари да се делят по равно. В един апартамент „работели”между и пет и осем момичета. Тарифата им варирала между 100 лв. и 120 лв. заедин час / орална любов и стандартен секс/, а допълнителните услуги сезаплащали съобразно договорки с клиентите, съобщават от полицията.

Например за участие в частно партицената за нощ била 1 500 лв. за момиче. Съществувала възможност да се поръчатпо няколко момичета наведнъж, като се правела отстъпка от крайната цена. Внякои случаи компаньонките влизали в ролята на „мъже”, като обслужваликлиентите по домовете им или на техен терен.

В хода на разследването е претърсен последния апартамент,ползван за развратни действия, разположенв блок в к-с„Братя Миладинови”. Намерени и иззети са служебнителефони, компютри, парични средства, фотоапарати, с които девойките са снимани за еротични обяви във вестниците и интернет, сексуалниконсумативи и атрибути / вибратори, презервативи, лубриканти идр./. В специално изготвенитеобяви са поместени оригиналните снимкина проституиращите момичета, както и телефониза поръчки.

Клентите си избирали компаньонки, най-вечечрез интернет обяви, като ги поръчвали на двата служебни мобилни телефони. До момента са установени пет момичета, част от които саразпитани пред съдия и са потвърдили за сводническата дейност на семейството. Подумите на някои от тях в случай, че с Христо се получавало неразбирателство, билоза цената, било за времетраенето на секс-услугите, се е стигало до нанасянетона побой на компаньонките.

Разпитани са клиенти и други свидетели, катосъпричастността на Христо и Катя Моневи. към осъществявания вътрешен трафик е установенапо безспорен начин.Проведеното от служители на отдел „Криминална полиция” приОДМВР – Бургас разследване е под прякото ръководство на Районна прокуратура –Бургас, където са докладвани и събраните до момента доказателства по случая.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега