Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Шесторният убиец е намерен мъртъв

Шесторният убиец е намерен мъртъв

След разпореждане от премиера министърът на вътрешните работи свика щаб, на който бе планирана и организирана мащабна полицейска операция.Силите бяха съсредоточени в района за който се знае, че живее заподозреният в извършеното тежко криминално престъпление в Нови Искър.

"След разпореждане от премиера министърът на вътрешните работи свика  щаб, на който бе   планирана и организирана мащабна полицейска операция.Силите бяха съсредоточени  в района за който се знае, че живее заподозреният в извършеното тежко криминално престъпление в Нови Искър. Целта беше да се обезпечи сигурността на гражданите в  района – вилната зона около с. Луковит, и да се ограничат възможностите за придвижване на заподозрения. Започна претърсване на зоната дом по дом", съобщи на брифинг главният секретар на МВР гл.комисар Младен Маринов.

Той поясни, че районът е изключително тежък, в него има над 500 изоставени постройки. В операцията участваха полиция, жандармерия, спецполицаи, военна полиция, които в продължение на три дни методично претърсваха зоната, разпределена на квадранти. Така вчера към 14.30 часа в изоставена къща е открито тялото на мъж, с пистолет в ръка. При предварителния оглед е установено, че има огнестрелна рана в слепоочието.  

По думите на гл. секретар, по описанието и дрехите, които са намерени, става ясно, че това е издирваният мъж за шесторното убийство, но тепърва предстоят експертизи, които трябва категорично да докажат самоличността.  Гл.комисар Маринов обобщи, че целта в момента е да се запази местопроизшествието. По случая ще бъде образувано отделно досъдебно производство, под ръководството на Районна прокуратура- София. Разследването по извършеното тежко криминално престъпление в Нови Искър продължава и едва след като се установи идентичност има процедура, по която двете досъдебни производства да се обединят, уточни главният секретар.

Предстои съдебно-медицинска експертиза. На този етап данните говорят за един извършител на шесторното убийство, но това също ще бъде потвърждавано или отхвърляно от предстоящите експертизи. Работим в посока за мотивация на убийството, водят се разпити на хора, които са живели с него и могат да дадат повече информация за начина му на живот. Той посочи, че по данни до този момент мъжът е работил епизодично – общ работник по строежите, работил е в автосервиз, не се е осигурявал. В постройката, в която е открит, е живял незаконно и незаконно се е присъединил и към електропреносната мрежа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега