Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Скейтпаркът в "Изгрев" е готов, режат лентата до дни

Скейтпаркът в "Изгрев" е готов, режат лентата до дни

Почитатели на скейта и ролерите изпробваха съоръжението. В момента се добавят финалните щрихи, преди официалното откриване на спортния комплекс.

Новото спортно бижу на Бургас - скейтпаркът в ж.к. "Изгрев" е на практика готов и дори вече посрещна първите си посетители, предава репортер на   PoligrafF.net. Почитатели на скейта и ролерите изпробваха съоръжението. В момента се добавят финалните щрихи, преди официалното откриване на спортния комплекс.

"Все още имаме някои малки детайли за изчистване, най-вече по озеленяването и декорацията, но грубата работа по парка е готова. Може да го открием и още тази седмица. Имахме идеята да го направим миналата седмица, но не успяхме. В понеделник отново ще обсъдим евентуалната дата", коментира пред  PoligrafF.net директорът на ОП „Спортни имоти“ – Живко Иванов.

Скейтпаркът трябваше да отвори още през май, но лошото време и неподходящите метеорологични условия забавиха строителството. Съоръжението е подходящо както за "новобранци" в екстремните спортове, така и за по-опитни скейтъри и ролеристи. Паркът редставлява затворена система, съставена от извивки с височина от 1.2 до 1.6 м., “spine” трансфер, няколко “hip” трансфера с различен ъгъл, “bump”, 7-метров извит рейл, 4-метров извит ръб с тръба, 4-метров прав рейл.

Съоръжението включва още пирамида, висока 1.2 м., състояща се от “А - frame” трансфер и рейл, 2 трансфера с наклонени, прави ръбове + рейл, баланс, голям скок, “Bump” трансфер, пирамида, висока 1.5 м. - с извит ръб. Кръгът се състои от няколко сета стълби (2 бр., 3 бр., 5 бр.), наклонени ръбове, рейлове, “euro gap” и виражи.

Проектът включва и облагородяване на паркови алеи и зелени пространства, с което се завършва цикълът по обновяване на тази част от парка в комплекс "Изгрев". Паркът се изгражда в рамките на проект “Интегриран проект за обновяване на значими пространства в град Бургас”, договор № BG161PO001/1.4-09/2012/019, финансиран по ОП “Регионално развитие” 2007 -2013 г.

Още снимки може да намерите на официалната ни фейсбук страница!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега