Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хлябът в Бургаско няма да поскъпва засега

Хлябът в Бургаско няма да поскъпва засега

Хлябът в Бургаско няма да поскъпва засега. Причината е високата конкуренция и завишеното търсене по време на летния сезон. Това съобщи Димитър Людиев от Управителния съвет на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите.

Хлябът в Бургаско няма да поскъпва засега. Причината е високата конкуренция и завишеното търсене по време на летния сезон. Това съобщи Димитър Людиев от Управителния съвет на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите в ефира на радио "Фокус". „Промяна ще настъпи, когато производителите получат фактурите от електроразпределение, за да калкулират цената в следващото производство”, каза още Людиев. Той подчерта, че пазарът няма да приеме масово увеличение в цените, но все пак са възможни единични случаи.

„Всички сме в очакване на това какво ще се случи. Все още няма никакви данни за качеството и количеството на пшеницата, която в момента се жъне. Там ще кажат зърнопроизводителите и мелничарите. Ако има аномалии, те няма как да не ни се отразят”, коментира Людиев. Той посочи, че повече яснота може да има в края на този месец.

Що се отнася до качеството на хляба, Димитър Людиев подчерта, че по време на летния сезон често се получава появата на розова плесен, причинена от излагането на тестените продукти на слънце. Той коментира, че гражданите не трябва да забравят, че хлябът също има срок на годност и при закупуване гражданите трябва да се съобразяват с него. За да избегнат неприятни изненади с насъщния, често хората съхраняват хляба в хладилник.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега