Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задължителните цветове на 2015-а година

Задължителните цветове на 2015-а година

По отношение на интериорния дизайн и домашното обзавеждане, през 2015-а година на дневен ред отново излиза ехото на Ренесанса, доминиращите силни сини и коралови цветове и неутрално сивата второстепенна гама.

По отношение на интериорния дизайн и домашното обзавеждане, през 2015-а година на дневен ред отново излиза ехото на Ренесанса, доминиращите силни сини и коралови цветове и неутрално сивата второстепенна гама.

Ренесансовият тип мебелировка създава усещане за лукс и аристократизъм. Внимавайте обаче с количеството детайли от този тип. Пренатрупването им в малко помещение ще натовари окото и рискувате да внушите чувство на хаос и разсейване. Спрете се на 1-2 елемента в по-малката стая и комбинирайте с изчистена фонова гама. Другият дизайнерски тренд ни връща в 60-те години с мотивите и мебелировката.

Според дизайнерите, през следващата година особено актуално ще бъде Средиземноморското/гръцко синьо. То носи духа на морето и почивката и внася свежест у дома. Тези нюанси се превръщат в доминираща цветова гама при интериорните бои, пердетата и дамаските.

Не са за подминаване и Средиземноморските мотиви, които носят свободния дух на южняшката култура. Добавете стилни елементи като нова ваза или лампа и не забравяйте, че гръцкото синьо върви ръка за ръка с тебеширения бял цвят.

Другият много актуален при интериора цвят през 2015-а ще бъде коралът. Спрете се на нюанс с повече оранжево или повече червено. Тези цветове са живи и зареждат с енергия и усмивки.

Коралът е доминиращ цвят, за това не забравяйте да внесете равновесие с неутрален нюанс, който да подчертае силата и ефекта на силния цвят. Кораловият риф пасва както на интериорната боя, така и на пердетата и дамаските.

Що се отнася до неутралната гама, млечното, светло сиво е цветът на 2015-а година. Връзва се с почти всички нюанси от гамата и е идеален фон за по-силните цветове за сезона. В същото време можете да оставите цялостната гама, подчинена на сивия цвят. Той е стилен и внася усещане за лукс и престиж.

Макар 2015-а да е подчинена на силните нюанси и смели комбинации, за почитателите на по-семплата декорация и стил, тази година трендът извежда на преден план маслиновото зелено. То е добър второстепенен и доминиращ цвят. Има успокояващо и освежаващо действие.

Маслиновото зелено пасва със сивата и зелената гама, както и с белите нюанси.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега