Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бременна българка се бори за живота си след кърваво нападение в Лондон

Бременна българка се бори за живота си след кърваво нападение в Лондон

Бременна българка продължава да се бори за живота си, след като вчера бе открита в особено тежко състояние в квартирата си в Лондон. Младата жена и съпругът й били нападнати, като мъжът е починал, пише британският вестник "Evening Standard". По данни на хазяина на двойката, кървавото нападение може да се е случило и преди 2-3 дни.

Бременна българка продължава да се бори за живота си, след като вчера бе открита в особено тежко състояние в квартирата си в Лондон. Младата жена и съпругът й били нападнати, като мъжът е починал, пише британският вестник "Evening Standard". По данни на хазяина на двойката, кървавото нападение може да се е случило и преди 2-3 дни.

Двамата съпрузи живеели в апартамент над популярен спортен пъб в Тотнъм - Северен Лондон, от 2007 година насам. Търговец от района твърди, че двамата имали още две деца в България и вероятно жената щяла да се прибира в страната, докато мъжът щял да остане да работи, за да събере средства за по-добро жилище.

За случилото се сигнализирал хазяинът, който разбил вратата от притеснение за младата двойка, след като в продължение на няколко дни не ги бил видял/чул. По данни на полицията, съпрузите имали по тялото си множество прободни рани. Българката, която е бременна в шести месец, била жива, но риск за живота й имало. И днес тя продължава да се бори за живота си в болницата, но медиците определят състоянието й като критично, но стабилно.

Районът на жилището на двамата е отцепен и към момента се води разследване. До този момент не е известна причината за кървавото нападение, нито извършителите. Живущите в района са изненадани от неочакваното кърваво нападение.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега