Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Купи жива елхичка, помогни на дете" за втора поредна година

"Купи жива елхичка, помогни на дете" за втора поредна година

Продажбата на живи елхички започва днес и ще продължи до навечерието на Коледните празници – 22 декември.

За втора поредна година Министерство на земеделието и храните организира благотворителната кампания "Купи жива елхичка, помогни на дете". Продажбата на живи елхички започва днес и ще продължи до навечерието на Коледните празници – 22 декември.

Жителите на Бургас могат да си вземат дръвче в саксия на ул.”Иван Шишман” №8 – пред сградата на ТП "ДГС Бургас", между 10 и 20 часа. В рамките на кампанията Държавните горски предприятия ще предоставят над 3 000 елхички, като при по-голям интерес от страна на гражданите те ще осигурят и допълнителни дръвчета. 

По пет лева от продажбата на всяка елхичка ще бъдат дарени за лечението на петгодишно момиченце, което страда от тежко онкологично заболяване и се нуждае от скъпи животоспасяващи интервенции в Германия. 

В миналогодишната кампания МЗХ събра над 35 000 лева, като 15 000 лв. са от продажбата на коледни дръвчета, предоставени от горските предприятия. Инициативата бе в подкрепа на Сдружение „Аутизъм Днес”, което използва средствата за специализирано обучение на над 400 души, работещи с деца с аутизъм и в момента прилагат световно признати терапевтични практики.

Инициативата се подкрепя от Димитър Туджаров (Шкумбата), двукратната ни сребърна олимпийска шампионка по борба Станка Златева, актрисата и джаз певица Милица Гладнишка, водещият Симеон Колев и актьорът Станимир Гъмов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега