Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

НУМСИ продължава участието си в проекта "Пространство на идеи"

НУМСИ продължава участието си в проекта "Пространство на идеи"

Бургаското музикално училище ще вземе участие в поредния етап от проекта "Пространство на идеи".

Бургаското музикално училище ще вземе участие в поредния етап от проекта "Пространство на идеи", заедно с Националното училище за фолклорни изкуства "Филип Кутев". Освен преподавателите от НУМСИ, в срещата в Котел ще се включат и ученици от Камерен оркестър и Младежки експериментален театър.

Бургаските таланти ще се включат вчасовете по общообразователна и специална подготовка, а техните преподаватели  щеработят с ученици от училището в Котел в учебните  часове по солфеж, история и математика.  

"Пространство за идеи" е дългосрочен квалификационен проект между учебните заведения по изкуство в България. Неговата цел е участниците да се запознаят в реална среда със спецификата на обучение в сродни училища, както и  обмен на добри педагогически практики и изграждане на иновативна и позитивна учебна среда. Всеки етап от реализирането напроекта  завършва със съвместен концерт на ангажираните ученици.

В рамкитена  този етап от „Пространство за идеи”са предвидени две концертни изяви на ученици и състави от двете училища. Насцената талант ще демонстрират и артистите от Младежки експериментален театър.Те ще представят един от емблематичните си спектакли "Има ли смисъл да утепваме мечка?" от Панчо Панчев,с режисьор Христо Хр. Симеонов.

През 2016 година пиесата получи награда за"Най- добър спектакъл и режисура", както и наградата за "Най-добра мъжка роля" присъдена на Стоян Величков на Национален младежкиконкурс за актьорско майсторство- гр. Пловдив

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега