Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Приключи есенният полусезон на "Б" група

Приключи есенният полусезон на "Б" група

Eсенният полусезон на “Б” група приключи за ОФК “Поморие”. В последния си мач тимът загуби от гостуващия състав на ПФК „Банско”. Отборът ни тотално надигра противника, но въпреки това отстъпи като домакин и срещата завърши при резултат 0:1. През първото полувреме доскорошният лидер в класирането направи редица пропуски.

Eсенният полусезон на “Б”група приключи за ОФК “Поморие”. В последния си мач тимътзагуби от гостуващия състав на ПФК „Банско”. Отборът ни тотално надиграпротивника, но въпреки това отстъпи като домакин и срещата завърши при резултат0:1.През първото полувремедоскорошният лидер в класирането направи редица пропуски.

Ахмедов два пъти неуспя да отбележи от малкото наказателно поле, а удар на Шоколаров премина насантиметри от дясната греда на „Банско”. Гостите откриха резултата едва в 54-таминута чрез точен изстрел с глава.

Старшитреньорът на „Поморие” Малин Орачев определи мача като изключително напрегнат иоспорван, изпълнен с отлични атаки, голови ситуации и много старание от странана момчетата ни. Той сподели още, че обмисля селекцията на отбора и търси футболистис желание да се развиват.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега