Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Василева предлага сертификат "Зона, свободна от пластмаса"

Василева предлага сертификат "Зона, свободна от пластмаса"

Кандидатите за евродепутати Ивелина Василева и Жечо Станков официално откриха предизборната шатра на ГЕРБ в Бургас.

"Нашата кауза е по-добри доходи, по-добър и сигурен живот за гражданите на Европа. Нашата кауза е да живеем в една чиста и здравословна среда. Моята лична кауза е развитие на Черноморския регион и основаването на европейска лаборатория за изследване на качеството на морската вода в Бургас". Това заяви кандидатът за евродепутат Ивелина Василева при откриването на предизборната шатра на ГЕРБ в Бургас, която е ситуирана до Часовника в сърцето на града.

Целта на центъра, за който Василева сподели, че ще се бори, е в него да се проследява количеството микропластмаса в морето. Освен това, заедно с българския министър на туризма Николина Ангелкова, кандидатът за евродепутат желае да инициира учредяването на европейски сертификат „Зона, свободна от пластмаси“.

Този сертификат ще цели да стимулира ограничението на замърсяването - една от водещите каузи за Европа през последните години. Той ще представлява престижен етикет за плажове, заведения, хотели, администрации и пр.

В шатрата на ГЕРБ ежедневно ще присъстват както кандидати от листата на партията и коалиционните й партньори, така и общински съветници и хора от предизборния щаб, посочи Станков. Той подчерта, че изборите за Европейски парламент са с особена важност, тъй като именно евродепутатите ни имат най-голяма тежест при необходимост от съдействие за национални и регионални проекти и програми.

"Евродепутатите са хората, които ще застанат до нашите кметове, когато са им необходими, с общините в Бургаски регион и в цялата страна да продължат развитието си по пътя, по който са поели", коментира Станков пред журналисти.

Той апелира жителите на региона да продължат да бъдат "местни шовинисти" и да настояват да имат своя представител в европарламента.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега