Майка на тризнаци, инженер-химик и военнослужеща сред кандидатките за титлата Мисис Бургас

Автор: "PoligrafF", от 01.03.2019 0
12 дами ще се борят за короната.

Конкурсът за омъжени дами тази година ще се запомни с изключителен каст, посочват организаторите.

Претендентките за короната са ярки личности с нестандартни професии, съобщават организаторите. Сред тях има майка на тризнаци, инженер-химик, военнослужеща, строител-проектант и любител на екствемните подводни спортове.

Броят на кандидатките е 12, информират още организаторите. Всяка от тях е утвърден специалист в сферата, в която се развива. Те са на възраст между 27 и 55 годишна възраст.

Конкурсът ще се проведе в най-женският месец на годината.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или