Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Форд" блъсна жена на пешеходна пътека, на метри от ОДМВР-Бургас

"Форд" блъсна жена на пешеходна пътека, на метри от ОДМВР-Бургас

Лек автомобил блъсна жена на пешеходната пътека на ул. „Христо Ботев“ при пресечката с ул. „Македония“, сигнализираха наши читатели. Инцидентът се случи на метри от сградата на ОДМВР – Бургас, малко преди началото на протеста в подкрепа на Динко Вълев.

Лек автомобилблъсна жена на пешеходната пътека на ул. „Христо Ботев“ при пресечката сул. „Македония“, сигнализираха наши читатели. Инцидентът се случи на метри отсградата на ОДМВР – Бургас, малко преди началото на протеста в подкрепа наДинко Вълев.

Автомобилът с марка„Форд“, с бургаска регистрация, е отнел предимството на правомерно пресичащатажена, която е откарана с леки наранявания за преглед в бургаска болница, съобщиза PoligrafF.net говорителятна бургаската полиция Цветелина Рандева. По предварителни данни, опасност заживота на пострадалата няма. Все още няма данни за самоличността на шофьора, апричините за инцидента са в процес на изясняване.

„По данни наочевидци, автомобилът се е движил в посока Билкова аптека към Централна градска част. Към момента на мястото на инцидента има два полицейски екипа,които извършват оглед на мястото на произшествието. Движението в посока Центърсе извършва в една пътна лента“, поясни Рандева и от името на ОДМВР призоваводачите да намалят скоростта и да карат внимателно, за да се избегнат новиинциденти от този тип.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега