Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСП обявява кандидата си най-рано в средата на август

БСП обявява кандидата си най-рано в средата на август

„Очакваме, че ще сме готови с имена около 15-и август, но крайният срок, който сме си поставили е края на следващия месец“, посочи Тишев.

Тази година социалиститеняма да успеят да обявят кандидата си на Бузлуджа, както се случва обикновено внавечерието на избори. Това съобщи председателят на областната структура на БСП в Бургас – НиколайТишев. Конференциите на областно ниво ще приключат утре, но заради широкатакоалиция, която БСП планира за президентските избори, имената на кандидатскатадвойка ще станат ясни едва през август.

По думите на Тишев, след катовътрешнопартийните решения бъдат взети, БСП ще проведе преговори и скоментираните евентуални коалиционни партньори. При всички положения ще сетърси максимално добра кандидатура, която да бъде надпартийна и да спечеливъзможно най-много от избирателските симпатии.

„Очакваме, че ще смеготови с имена около 15-и август, но крайният срок, който сме си поставили екрая на следващия месец“, посочи Тишев. Той потвърди, че сред най-тиражиранитеимена са Корнелия Нинова, Мая Манолова, Стефан Данаилов и др.

Евгений Мосинов пъкразкри, че в края на миналата седмица е разговарял с омбудсмана Мая Манолова итя е изразила „ентусиазирана готовност да се включи в тези избори“.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега