Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: След 5 октомври ще бъде трудно време

ГЕРБ няма да управлява с ДПС, обеща Борисов
Борисов: След 5 октомври ще бъде трудно време

ГЕРБ представи кандидатите си за народни представили от Бургас с голям концерт пред сградата на Общината. За настоението на бургазлии се грижиха музикантите Рафи Бохосян, Албена Вескова, трио „Сопрано”, Веселин Маринов и ансамбъл „Българе”. В града за представянето на кандидат-депутатите на партията от Бургаски регион пристигна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

ГЕРБ представи кандидатите си за народни представили от Бургас с голямконцерт пред сградата на Общината. За настоението на бургазлии се грижиха музикантите РафиБохосян, Албена Вескова, трио „Сопрано”, Веселин Маринов и ансамбъл„Българе”. В градаза представянето на кандидат-депутатите на партията от Бургаски регионпристигна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му след 5 октомври ще бъде трудно. "След5 октомври ще бъде трудно време. Огромните задължения на държавата са такива, чекогато се измерват с милиарди, трудно се възстановяват. В ГЕРБ имамеекспертите, имаме хората, които са го правили 4 години, убеден съм че щеотпушим еврофондовете. След 5 октомври трябва да има дясноцентристко управление.Важно е да имаме голямо мнозинство, за дасформираме стабилно правителство ГЕРБ няма да управлява с ДПС, но няма ида сатанизира ДПС", коментира Борисов.

Лидерътна ГЕРБ допълни, че ако обстановката в страната била добра, то БСП, ДПС и Атаканямало да сдадат властта, а да си управляват без да са спечелили избори.Тяхната задача била да унищожат ГЕРБ и това било ясно на всички.„За да се случат хубавите работи, трябва много работа. Ако обстановката вдържавата беше добра ДПС, БСП  и Атаканямаше така бързо да сдадат властта. Тяхната задача преди години беше да ниунищожат… ГЕРБ им пречеше…. Въпреки това ГЕРБ успя да удържи благодарение накметовете си“, допълни Борисов.

Водачът на листата на ГЕРБ за 2-ри многомандатен избирателен район - БургасИвелина Василева коментира от своя страна, че в бургаската листа на партията влизатдоказани специалисти, в чиито лица вижда отбор от победители. 

"Всички ние вярваме в каузата Бургас- че имаме по-добро бъдеще, защото през годините показахме, че изпълнявамепоетите си ангажименти и не бягаме от отговорност. Доказахме, че можем дапечелим проекти, които да променят визията на Бургас. Градът трябва да продължида бъде водещ в страната", каза още Василева.

Своята подкрепа към бургаските кандидат-депутати даде иевродепутатът Томислав Дончев, който пожела убедителна победа на партията напредстоящите избори.В листата на ГЕРB в Бургас са включени 28 кандидати за народнипредставители. След водача – Ивелина Василева се нареждат: Димитър Бойчев, ИванВълков, Диана Йорданова, Семир Абу Мелих и др. Цялата листа може да видите тук!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега