Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаската БКАТИ с Ден на отворените врата през януари

Бургаската БКАТИ с Ден на отворените врата през януари

Българо-китайската асоциация за търговия и инвестиции организира Ден на отворените врата в края на месеца. Бургазлии ще могат да се запознаят отблизо с представителите на асоциацията и текущите проекти, по които се работи, на 29.01.2015 г. – четвъртък, от 11 до 16 часа. Адресът на асоциацията е ул. Трайко Китанчев № 47, етаж 1, офис 1.

Българо-китайскатаасоциация за търговия и инвестиции организира Ден на отворените врата в края намесеца. Бургазлии ще могат да се запознаят отблизо с представителите наасоциацията и текущите проекти, по които се работи, на 29.01.2015 г. –четвъртък, от 11 до 16 часа. Адресът на асоциацията е ул. ТрайкоКитанчев № 47, етаж 1, офис 1. 

Заинтересованитеот дейността на организацията ще могат да станат нейни членове, като повечеинформация за условията могат да получат на място, по e-mail:office@bcati.org  или на телефон 0893/366 103. 

Припомняме,че през изминалата година БКАТИ работи по няколко основни проекта. Сред тях сапобратимяването на Бургас със старата столица на Китай – Нандзин, както иорганизирането на българо-китайски бизнес форум на родното Черноморие.Мащабността на този проект обаче наложи неговото отлагане за есента на тазигодина. Очакват се представители на над 100 големи китайски предприятия дапосетят събитието, за да споделят и разширят своите инвестиционни планове занашия пазар. 

Поповод предстоящия бизнес форум, представители на асоциацията се срещнаха вчерас новия областен управител на Бургас, Вълчо Чолаков. Той даде подкрепата си засъбитието, като обеща по време на него да представи  проекти, касаещи областта.  

БКАТИе създадена през 2014 година в град Бургас. Основната ѝ цел е да подкрепя бизнес отношенията на фирми вносители иизносители от морския град, както и насърчаване на китайски компании даинвестират в региона. Дейностите на организацията са свързани още скоординацията на икономическите и професионалните интереси на бургаски икитайски дружества; с организиране на делови срещи и всякакви други форми наобмяна на опит за всичко, което се отнася до българо-китайските бизнесотношения. Партньор в дейностите на бургаската асоциация е една отнай-известните китайски организации за чуждестранни инвестиции “Jiangsu ForeignInvestment Bureau”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега