Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Втора загуба за Лъвовете на Европейското по волейбол

Втора загуба за Лъвовете на Европейското по волейбол

Българските национали взеха гейм на Италия, но не успяха да запишат победа.

След като мачът с Франция сложи край на победната серия, националният ни отбор записа втора загуба на Европейското първенство по волейбол. "Лъвовете" взеха гейм на Италия, но не успяха да запишат победа, а последният мач от предварителна група А завърши с 1:3 (25:22, 23:25, 21:25, 17:25).

Най-резултатен отново бе Цветан Соколов, който приключи с 22 точки (2 аса, 1 блокада), 11 точки добави Тодор Скримов (1 ас). С 10 точки приключи Светослав Гоцев (2 аса, 2 блокади). За Италия най-полезен бе Иван Зайцев с 21 точки (1 ас, 1 блокада), Османи Хуанторена добави 20 точки (1 блокада).

"Допуснахме много леки топки да паднат, което е недопустимо на това ниво. Не 1-2, а поне десет топки през целия мач, които си спомням. Тези класни отбори, като Италия не прощават. Това малкото, което не ни достига, всъщност е доста и много. Изглежда малко, но не е така. Какво не ни достига? Има огромна разлика в класите, липса на скамейка. Това са играчи от топ отборите на Европа, а ние дори да не искаме да си го признаем - имаме само един играч в топ отборите на Европа. Това е разликата", коментира капитанът Виктор Йосифов след мача.

Родните волейболисти приключват фазата на трето място в потока с три успеха, две загуби и 9 точки. Третата позиция класира страната ни на 1/8-финали на Евроволей 2019, като "Лъвовете" ще пътуват за Словения, където ще играят с втория от група С. Съперникът ще стане ясен след двубоя между домакините от Словения и Русия.

Отборът на Италия отбеляза четвърта победа и в последния ден на групата, 18 септември, ще играе с Франция за първото място в група А.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега