Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Малките Акули се отправиха към републиканското в Трявна

Малките Акули се отправиха към републиканското в Трявна

Две детски формации от футболната академия на "Черноморец" - Бургас тръгнаха днес за Трявна, където ще се проведе първото републиканското първенство по футбол 7 и футбол 9. Финалите за възрастите 2003-та (футбол 7) и 2002-ра (футбол 9) са първите в историята на родния футбол, които ще провъзгласят национални шампиони при 11 и 12-годишните деца.

Две детски формации от футболната академия на "Черноморец" - Бургас тръгнахаднес за Трявна, където ще се проведе първото републиканското първенство пофутбол 7 и футбол 9. Финалите за възрастите 2003-та (футбол 7) и 2002-ра(футбол 9) са първите в историята на родния футбол, които ще провъзгласятнационални шампиони при 11 и 12-годишните деца.

Официалното откриване натурнира е днес от 18:30 часа, като надпреварата ще се проведе в рамките на двадни. Академията на "Черноморец" - Бургас ще участва с отбори и при двете възрасти. И двата набора са водени от треньорския тандем Пламен иПетър Младенови, като родените през 2002-ра година съвсем скоро спечелихапрестижния национален турнир Данониада и се класираха за световните финали вБразилия.

Всички отбори участници в турнира са победители ипризьори в съответните зони. Ето и имената на всички отбори:

- Набор 2003 (футбол 7): Левски (София), Ботев (Пловдив), Черно море (Варна),Монтана 1921, Славия (София), Черноморец (Бургас), Янтра (Габрово), Берое (СтараЗагора);

- Набор 2002 (футбол 9): Славия (София), Ботев (Пловдив), Черно море (Варна),Прециз (Монтана), Лъвчета (София), Черноморец (Бургас), Литекс (Ловеч), Бдин 1923(Видин).

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега