Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Миков: До изборите трябва да утвърдим социалния профил на БСП

Миков: До изборите трябва да утвърдим социалния профил на БСП

„Кандидат -кметът на Бургас, издигнат от БСП, ще трябва да има куража да влезе в сериозен сблъсък срещу Димитър Николов”. Това заяви пред медиите в Бургас председателят на БСП Михаил Миков. Той допълни, че има яснота по отношение на кандидатурата, но конкретно решение ще бъде взето юни-юли. Миков не отхвърли вариантите левицата в Бургас да има жена за кандидат-кмет или една обща кандидатура с ляво ориентирани партии.

„Кандидат-кметът на Бургас,  издигнат от БСП, ще трябва да има куража да влезе всериозен сблъсък срещу Димитър Николов”. Това заяви пред медиите в Бургаспредседателят на БСП Михаил Миков. Той допълни, че има яснота по отношение накандидатурата, но конкретно решение ще бъде взето юни-юли. Миков не отхвърливариантите левицата в Бургас да има жена за кандидат-кмет или една общакандидатура с ляво ориентирани партии.

„Подготовката за изборите иорганизационното състояние на партията и местните й структури са възлов въпроси тема на поредицата от срещи, които провеждаме. За сега съм доволен отразвитието на подготовката за изборите”, каза още лидерът на БСП.Председателятна партията в Бургас Евгений Мосинов допълни, че макар и малобройно присъствиена съветници от БСП в общинският съвет, левицата участва активно и прокарвадоста докладни в местния парламент, които са само в плюс за бургазлии.Малко по-къснов хотел „България” Михаил Миков, заедно с говорителя на партията АтанасМерджанов, Евгений Мосинов и Николай Тишев се срещнаха с членове и симпатизантина левицата.

Миков бе посрещнат радушно с букет червени рози. Пред десеткитедошли социалисти лидерът на БСП заяви, че не съжалява за решението за неучастиев сегашното правителство и че очаква добри резултати на изборите през есента.„За нас има лява и дясна политика. 25 години се възпитава култ къмматериализма, затова и сега е доста трудно да поддържаш партия с идеологическипрофил. Времето до изборите обаче е време да утвърдим социалния профил на БСП”,заяви Михаил Миков. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега