Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нинова: Вие ни вадите от "Позитано", през ноември ние ще Ви извадим от "Дондуков&quot

Нинова: Вие ни вадите от "Позитано", през ноември ние ще Ви извадим от "Дондуков&quot

"Днес ГЕРБ ни изваждат от сградата ни на "Позитано" 20, но им обещавам, че на 13 ноември ние ще ги извадим от "Дондуков" 2, а след това и от "Дондуков" 1". Това заяви в Перник лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Днес ГЕРБ ниизваждат от сградата ни на "Позитано" 20, но им обещавам, че на 13ноември ние ще ги извадим от "Дондуков" 2, а след това и от"Дондуков" 1". Това заяви в Перник лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя бе на посещение в града за откриването на нов клуб за младежка политика, вторият в града в рамките на само двамесеца. Изказването й бе по повод влизането днес в централата на БСП на областниятуправител от ГЕРБ, представител на МРРБ, съдебен изпълнител и изваждането наслужителите от помещенията, които партията заема от десетки години.

В отговор, регионалното министерство обясни, че случилото се е резултат от съдебни дела за делба и влизане във владение на собствениците на сградата. От ведомството се защитиха, че изпълняват съдебно решение, а партията е била надлежно уведомена.

"Товае отговорът ни - откриваме нови клубове, приемаме новичленове, увеличават се хората, които ни вярват", каза още председателят налевицата. Тя припомни приема на млади хора от последните дни в Кресна, СтараЗагора и СофияНинова поздравижителите на Перник по случай празника на града, като заяви, че те са истинскатасила и им пожела здраве и успехи. 

Стотици членове налевицата, начело с областния и общинския председатели Станислав Владимиров иКирил Леонов и млади активисти, посрещнаха Нинова с букет от червени рози,оформен в номера на кандидат-президентската двойка Радев - Йотова 13. 

Междувременно, националната обиколка на ген. Радев и г-жа Йотова продължава и днес. В програмата на кандидата за президент влизат посещение на предприятието "Тих труд" в столицата. След това ген. Радев ще се срещне със собственици на магазини и наематели на сергии в района на метро станция "Сердика" - Софийски хали - ул. "Симеон" - Женски пазар - Лъвов мост, а след това и с представители на малкия и среден бизнес в "Арена ди Сердика".

Илияна Йотова пък ще посети Велико Търново. В програмата й влиза среща със симпатизанти на БСП и членове на пенсионерския клуб. В 13:00 часа тя ще постави цветя пред паметника на загиналите във войните 1912-1918  в Лясковец и ще се срещне с обществеността в залата на общината.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега