Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нови успехи за българските полицаи на Световното по джу джицу

Нови успехи за българските полицаи на Световното по джу джицу

Членовете на Централния полицейски карате и джу джицу клуб се представиха повече от достойно и завоюваха множество медали.

В Световнотопървенство по джу джицу за служители с правоохранителни функции (полиция,армия и охранителни фирми), завършило преди дни в Банско, членовете на Централнияполицейски карате и джу джицу клуб се представиха повече от достойно изавоюваха множество медали, съобщават от пресцентъра на ОДМВР - Бургас.В престижното състезание участваха над 150 състезателя от 15 държави, каточаст от националния отбор на България бяха и полицаите – членове на Централнияполицейски карате и джу джицу клуб.

В дисциплината Джу Джицу Файтинг в категория до 69 кг. световен шампионслед постигнати 5 категорични победи стана Радослав Марков, а третото мястоостана за Венилин Русинов. В същата дисциплина, но в категория до 85 кг.българският представител Яни Русинов достигна финал, като 5 секунди преди краяна срещата водеше по точки срещу представителя на Казахстан. След неубедителносъдийско решение в последните секунди Русинов отстъпи на казахстанскияпредставител и остана с вицесветовната шапионска титла.

В категория до 94 кг. Борис Георгиев даде всичко от себе си, но липсата наопит му попречи да се изкачи по-нагоре на почетната стълбичка и за него останатретото място. При най-тежките Милен Джиналийски се справи със силнатаконкуренция и стана Вицесветовен шампион. В дисциплината Джу джицу дуо система братя Русинови се класираха на финала,като отстъпиха единствено на представителите на Черна гора.

Дебют на международния спортен форум направи и състезателят в дисциплинатаНе Ваза (бразилско джу джицу) Добрин Ангелов. След оспорвани срещи с достапо-опитни състезатели Ангелов заслужи третото място в своята категория, с коетозагатна за големия си потенциал.

В традиционно силната за състезателите на Централния полицейски карате иджу джицу клуб дисциплина – "полицейска лична защита", тандемът Яни Русинов -Георги Кискинов бе принуден да прекрати участие, поради контузия на Русинов. Затях остана неприсъщото 5-о място.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега